
Συσκευές & Αξεσουάρ
Makedon Usulü Mantar Çorbası
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş210 g
-
tereyağı30 g
-
toz tatlı kırmızı biber2 yk
-
kurutulmuş, toz zerdeçal1 tk
-
mantar dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)540 g
-
su540 g
-
un30 g
-
süt240 g
-
ev yapımı sebze bulyon2 tk
-
domates salçası1 yk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış10 g
-
limon suyu2 tk
-
karabiber1 tutam
-
krema50 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
229.2 kcal /
959.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
22.4 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
55.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

LEZİZ DANIŞMAN TARİFLERİ
12 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1ωρ. 30 λεπτ.
Pırasa ve Patates Çorbası
45 λεπτ.
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 λεπτ.
Kırmızı Mercimek Çorbası
40 λεπτ.
İşkembe Çorbası
1ωρ. 20 λεπτ.
Bonfileli Ravioli Çorbası
Καμία βαθμολογία
Vegan, İstiridye Mantarı Çorbası
Καμία βαθμολογία
Havuç Çorbası
35 λεπτ.
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 λεπτ.
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 λεπτ.