
Συσκευές & Αξεσουάρ
Makedon Usulü Mantar Çorbası
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş210 g
-
tereyağı30 g
-
toz tatlı kırmızı biber2 yk
-
kurutulmuş, toz zerdeçal1 tk
-
mantar dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)540 g
-
su540 g
-
un30 g
-
süt240 g
-
ev yapımı sebze bulyon2 tk
-
domates salçası1 yk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış10 g
-
limon suyu2 tk
-
karabiber1 tutam
-
krema50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
55.9 mg
Πρωτεΐνη
8.6 g
Θερμίδες
959.1 kJ /
229.2 kcal
Λιπαρά
13.5 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Υδατάνθρακες
22.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

LEZİZ DANIŞMAN TARİFLERİ
12 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarhana (taze sebzeli)
35 λεπτ.
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Bal Kabağı Çorbası
35 λεπτ.
Pırasa ve Patates Çorbası
45 λεπτ.
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 λεπτ.
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 λεπτ.
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 λεπτ.
Sebzeli Levrek Çorbası
40 λεπτ.
Patatesli Ispanak Çorbası
45 λεπτ.
İşkembe Çorbası
1ωρ. 20 λεπτ.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 λεπτ.