
Συσκευές & Αξεσουάρ
Makedon Usulü Mantar Çorbası
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
soğan ikiye bölünmüş210 g
-
tereyağı30 g
-
toz tatlı kırmızı biber2 yk
-
kurutulmuş, toz zerdeçal1 tk
-
mantar dilimlenmiş (0.5 - 1 cm)540 g
-
su540 g
-
un30 g
-
süt240 g
-
ev yapımı sebze bulyon2 tk
-
domates salçası1 yk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış10 g
-
limon suyu2 tk
-
karabiber1 tutam
-
krema50 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
229.2 kcal /
959.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
22.4 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
55.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

LEZİZ DANIŞMAN TARİFLERİ
12 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKabaklı Bezelye Çorbası
1 Std.
Havuç Çorbası
35 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 Min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Gazpacho
10 Min
Tarhana Çorbası
25 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 Min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min