Tarte de manga e maracujá com creme bavaroise

Tarte de manga e maracujá com creme bavaroise

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
8 fatias

Υλικά

Massa quebrada
  • açúcar
    40 g
  • manteiga cortada em pedaços
    170 g
  • farinha
    240 g
  • gema de ovo
    1
  • sal
    2 pitadas de
  • extrato de baunilha
    ½ c. chá de
  • clara de ovo
    1
Molho de maracujá
  • maracujás só a polpa
    8
  • açúcar
    50 g
Creme bavaroise
  • leite gordo
    400 g
  • extrato de baunilha
    ½ c. chá de
  • gemas de ovo
    6
  • açúcar
    70 g
  • farinha
    25 g
  • amido de milho
    35 g
Montagem
  • mangas maduras mas firmes (300 g cada manga aprox.)
    3 - 4

Διατροφή ανά 1 fatia

Θερμίδες 543.6 kcal / 2274.2 kJ
Πρωτεΐνη 9.4 g
Λιπαρά 23.2 g
Υδατάνθρακες 77.8 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Νάτριο 79.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων