酸菜魚

酸菜魚

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 帶皮鱸魚片
    300 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 米酒
    20 克
  • 1 支
  • 香油
    15 克
  • 切絲
    6 克
  • 酸菜 切薄片
    150 克
  • 乾辣椒
    6 克
  • 800 克
    800 克 高湯
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 花椒油 市售或自製
    2 茶匙
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 寬冬粉 泡水瀝乾
  • 白芝麻 (προαιρετικό πεδίο) 少許
  • 乾辣椒 切段
    5 克
  • 花椒油 市售或自製
    20 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 633.6 mg
Πρωτεΐνη 12.3 g
Θερμίδες 539.4 kJ / 128.9 kcal
Λιπαρά 5.9 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 6.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων