
Συσκευές & Αξεσουάρ
Focaccia med Potatis & Rosmarin
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
parmesanost skuren i bitar (2 cm)30 g
-
vatten300 g
-
torrjäst1 tesked
-
socker1 tesked
-
vetemjöl special500 g
-
extra virgin olivolja för smörjning
-
havssalt för att strö, efter smak1 - 2 nypor
-
potatis skalad, tunt skivad (1-2 mm) (se tips)250 g
-
färsk rosmarin endast blad, efter smak1 - 2 kvistar
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
650 kcal /
2719 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
106.5 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Bröd från hela världen
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHot Cross Buns - Korsbullar
Καμία βαθμολογία
Mjölkbröd
2ωρ. 20 λεπτ.
Bikarbonatbröd
45 λεπτ.
Focaccia
Καμία βαθμολογία
Fullkornslimpa
Καμία βαθμολογία
Tunnbröd
Καμία βαθμολογία
Små ciabatta
Καμία βαθμολογία
Hamburgerbröd fullkorn
Καμία βαθμολογία
Kronärtskocka med Alfredosås
Καμία βαθμολογία
Tysk Limpa
Καμία βαθμολογία
Yoghurtbröd
2ωρ.
Majsbröd
Καμία βαθμολογία