Ocet jabłkowy z porzeczkami

Ocet jabłkowy z porzeczkami

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
1000 g

Υλικά

  • czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
    600 g
  • jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    250 g
  • cukru
    300 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżka
    2 łyżki cukru wanilinowego
  • octu jabłkowego 5%
    400 g

Διατροφή ανά 15 g

Θερμίδες 46.2 kcal / 193.1 kJ
Πρωτεΐνη 0 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 11.3 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 0.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων