Ocet jabłkowy z porzeczkami

Ocet jabłkowy z porzeczkami

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
1000 g

Υλικά

  • 600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
  • 250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 300 g cukru
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżki cukru wanilinowego
  • 400 g octu jabłkowego 5%

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 15 g

Νάτριο 0.4 mg
Πρωτεΐνη 0 g
Θερμίδες 193.1 kJ / 46.2 kcal
Λιπαρά 0 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 11.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων