Crostata alle albicocche

Crostata alle albicocche

4.4 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 100 g di zucchero di canna
  • 150 g di farina tipo 00
  • 150 g di fecola di patate
  • 120 g di burro freddo, a tocchetti
  • 1 tuorlo
  • 1 uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 150 g di confettura di albicocche
  • 500 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
  • 30 g di zucchero di canna
  • gelato alla crema a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 304 kcal / 1272.1 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 51.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 89.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων