Συσκευές & Αξεσουάρ
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Dough
-
all-purpose flour140 g
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)115 g
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen70 g
-
large egg1
-
ice cold water as needed2 - 3 tbsp
Herbed Cheese Filling
-
lemon½
-
170 g ricotta cheese, crumbledgoat's cheese crumbled170 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
mixed herbs, dried thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
cherry heirloom tomatoes450 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
black pepper, ground to taste⅛ tsp
Assembly
-
extra virgin olive oil to brush
-
everything bagel seasoning
-
fresh basil leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
348 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
925 kJ /
221 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
No Waste
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Artichoke Cheese Bake
1 h 10 min
Quiche Lorraine
No ratings
Egg Salad in Crispy Easter Nests
No ratings
Creamy Feta Dip
No ratings
Pizza Diavola
1 h 30 min
Cheese Crackers
2 h 30 min
Quiche Lorraine
50 min
Fish and Chips
30 min
Buckwheat Crêpes
45 min
Ghostly Pizza
2 h 10 min
Cranberry Bacon Stuffing
10 min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1 h 10 min