
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porree-Hackfleisch-Suppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Champignons braun oder weiß, in Scheiben250 g
-
Wasser530 g
-
Olivenöl30 g
-
Hackfleisch, gemischt zerzupft400 g
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
Porree in Ringen (5 mm)250 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kräuterschmelzkäse in Stücken200 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
489 kcal /
2047 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sofort satt
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 1/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErbsencremesuppe
25min
Zwiebelsuppe
50min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30min
Kartoffel-Paprika-Suppe
1h
Eierstich
25min
Möhren-Kichererbsen-Suppe
45min
Kohlrabisuppe
35min
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40min
Knoblauchsuppe
30min
Krafteintopf
1h 45min