
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta med ferskner og timiansirup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
6 portioner
Υλικά
Panna cotta
-
piskefløde250 g
-
yoghurt naturel250 g
-
sukker60 g
-
blade husblas4
-
mandellikør (f.eks. Amaretto)30 g
Ferskentopping
-
citronsaft efter smag15 - 20 g
-
brun farin30 g
-
timian, frisk kun blade2 kviste
-
fersken skrællet, udstenet, skåret i skiver1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
272 kcal /
1139 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
21.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ferskner og nektariner
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Vaniljefigurer med chokolade
40 λεπτ.
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
Καμία βαθμολογία
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία
Fersken i hvidvinssirup
Καμία βαθμολογία
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Καμία βαθμολογία
Fruktgeléer
Καμία βαθμολογία