Torta alla crema champagne

Torta alla crema champagne

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Torta
  • 5 uova
  • 150 g di zucchero
  • 15 g di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 175 g di farina integrale
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere
  • 5 cucchiai di acqua calda (non bollente)
Crema di champagne
  • 8 fogli di gelatina neutra
  • 1 lime il succo e la scorza grattugiata
  • 3 tuorli d'uovo
  • 100 g di zucchero + q.b. per gli acini d'uva
  • 200 g di Champagne
    200 g di Prosecco
  • 300 g di panna, qualsiasi tipo
  • 250 g di uva rossa o bianca
  • 1 limone il succo spremuto fresco

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 286 kcal / 1196 kJ
Πρωτεΐνη 6.3 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 43.2 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων