
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini rum baba bundts
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
135.4 mg
Πρωτεΐνη
9.8 g
Θερμίδες
1874.6 kJ /
448 kcal
Λιπαρά
14.7 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
60.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mini cakes
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky buns with brown sugar glaze
2ωρ. 30 λεπτ.
Classic Polish 'tort'
2ωρ. 25 λεπτ.
Basic cheesecake
10ωρ.
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate spelt biscuits
5ωρ. 10 λεπτ.
Black forest pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Whole orange cake with spiced syrup
2ωρ. 20 λεπτ.
Piernik (Polish honey cake)
2ωρ. 50 λεπτ.
Buttermilk rusks
29ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate pecan pie
1ωρ. 55 λεπτ.
Zebra bundt
1ωρ. 10 λεπτ.
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 λεπτ.