
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
gochujang chilipasta (se tips)10 g
-
sesamolja20 g
-
parmesanost40 g
-
olivolja50 g
-
mascarponeost150 g
-
gochujang chilipasta20 g
-
vatten1350 g
-
salt1 tesked
-
färska musslor i skal300 g
-
råa skalade räkor, medium150 g
-
benfri fiskfilé utan skinn, i bitar (3 cm x 3 cm)150 g
-
färsk shiitake skivad (5 mm)150 g
-
schalottenlök halverad1
-
risottoris t.ex. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
vitt vin50 g
-
grönsaksbuljong1 matsked
-
rostade sesamfrön (svart)20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
814.9 kcal /
3409.6 kJ
Πρωτεΐνη
35.8 g
Λιπαρά
39.1 g
Υδατάνθρακες
77 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
1603.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fusion Köket
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLaxburgare med parmesanzucchini
Καμία βαθμολογία
Torsk i tomatsås
1ωρ.
Fisktacos med coleslaw
25 λεπτ.
Asiatisk ångad laxsida
Καμία βαθμολογία
Curry laksa
Καμία βαθμολογία
Fisktacos med japansk majonnäs
Καμία βαθμολογία
Poké bowl med tonfisk
1ωρ.
Krämig svamprisotto med räkor
1ωρ.
Thaisallad med jordnötsdressing
30 λεπτ.
Räkor i chili och vitlök
Καμία βαθμολογία
Avokado med ägg och laxtartar
Καμία βαθμολογία
Sous-vide lax
Καμία βαθμολογία