Gochujang fisk- och skaldjursrisotto

Gochujang fisk- och skaldjursrisotto

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner

Υλικά

  • gochujang chilipasta (se tips)
    10 g
  • sesamolja
    20 g
  • parmesanost
    40 g
  • olivolja
    50 g
  • mascarponeost
    150 g
  • gochujang chilipasta
    20 g
  • vatten
    1350 g
  • salt
    1 tesked
  • färska musslor i skal
    300 g
  • råa skalade räkor, medium
    150 g
  • benfri fiskfilé utan skinn, i bitar (3 cm x 3 cm)
    150 g
  • färsk shiitake skivad (5 mm)
    150 g
  • schalottenlök halverad
    1
  • risottoris t.ex. Baldo, Carnaroli, Arborio
    320 g
  • vitt vin
    50 g
  • grönsaksbuljong
    1 matsked
  • rostade sesamfrön (svart)
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 814.9 kcal / 3409.6 kJ
Πρωτεΐνη 35.8 g
Λιπαρά 39.1 g
Υδατάνθρακες 77 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.8 g
Νάτριο 1603.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων