
Συσκευές & Αξεσουάρ
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Eier (Größe M)4
-
Butter zum Einfetten1 EL
-
Semmelbrösel zum Ausstreuen1 EL
-
Feigen2 - 3
-
Heidelbeeren, frisch100 g
-
Maroni, gegart, geschält halbiert100 g
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
-
Staubzucker30 g
-
Weizenmehl, griffig25 g
-
Sauerrahm250 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Salz1 Prise
-
Zimt-Zucker zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
383 kcal /
1602 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
163 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles Maroni
13 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schneller Beerenstrudel
50 λεπτ.
Karamell-Popcorn-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Polsterzipfl
2ωρ. 10 λεπτ.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5ωρ.
Butterkekse
50 λεπτ.
Marmormuffins aus dem Varoma
50 λεπτ.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1ωρ. 35 λεπτ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Berliner Ballen
2ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Fudge-Kuchen
1ωρ.
Nuss-Kekse
50 λεπτ.