
Συσκευές & Αξεσουάρ
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Eier (Größe M)4
-
Butter zum Einfetten1 EL
-
Semmelbrösel zum Ausstreuen1 EL
-
Feigen2 - 3
-
Heidelbeeren, frisch100 g
-
Maroni, gegart, geschält halbiert100 g
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
-
Staubzucker30 g
-
Weizenmehl, griffig25 g
-
Sauerrahm250 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Salz1 Prise
-
Zimt-Zucker zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
163 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1602 kJ /
383 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles Maroni
13 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFranzbrötchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Milchbrötchen
4ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Quarkbrötchen
35 λεπτ.
"Wiener" Apfel-Nuss-Crumble
40 λεπτ.
Blüten-Beeren-Torte
1ωρ. 30 λεπτ.
Topfenwaffeln
30 λεπτ.
Klassische Waffeln
40 λεπτ.
Apfeltaschen
1ωρ. 40 λεπτ.
Puddingbrezeln
3ωρ.
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2ωρ.
Schmandwaffeln mit roter Grütze
30 λεπτ.