Panna cotta de palomitas

Panna cotta de palomitas

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 porción

Υλικά

Panna cotta de palomitas
  • 3 - 4 lámina de grenetina (aprox. 5 g)
  • agua fría para remojar
  • 400 g de crema (min 30% de grasa)
  • 200 g de leche
  • 60 g palomitas de caramelo más para decorar
  • 10 g de azúcar
  • 1 cditas de extracto de vainilla natural
Salsa de caramelo salado
  • 50 g de mantequilla en piezas
  • 80 g de crema (35% grasa)
  • 30 g de azúcar de caña
  • 30 g de azúcar glass
  • 30 g de miel de maple
  • 1 cditas de extracto de vainilla natural
  • ¾ cditas de sal de mar fina

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Νάτριο 342.3 mg
Πρωτεΐνη 4.8 g
Θερμίδες 1976.8 kJ / 472.5 kcal
Λιπαρά 40.3 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων