Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Panna cotta allo zafferano
  • 10 g di gelatina in fogli
  • acqua fredda q.b.
  • 250 g di latte intero
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 130 g di zucchero
  • 1 bustina di zafferano in polvere
Crema all'arancia
  • 300 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
  • 100 g di zucchero
  • 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
  • cioccolato fondente in scagliette, a piacere
  • 6 amarene sciroppate sgocciolate

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 356.5 kcal / 1491.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 56.7 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 37.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων