Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 pezzi

Υλικά

  • di popcorn dolci + q.b. per guarnire
    60 g
  • di acqua
    120 g
  • di cacao in polvere
    50 g
  • di burro a pezzi
    260 g
  • di zucchero
    360 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 ½ cucchiaino
  • uova
    3
  • di latticello
    180 g
  • di farina
    300 g
  • di lievito in polvere
    2 cucchiaini
  • di burro di arachidi
    190 g
  • di latte
    20 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 446.9 kcal / 1869.9 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 50.5 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 99.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων