烤猪肉汉堡

烤猪肉汉堡

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
8 人份

Υλικά

腌制
  • 猪颈肉 ,整条
    1200 - 1500 克
  • 干牛至叶 ,约1汤匙
    5 克
  • 香蒜粉 ,约1汤匙
    5 克
  • 孜然粉 ,约1汤匙
    5 克
  • 烟熏红辣椒粉 ,约1汤匙
    5 克
  • 辣椒粉 ,约1汤匙
    5 克
  • 黑胡椒粉 ,约1茶匙
    2 - 3 克
烧烤酱
  • 法国第戎芥末酱
    180 克
  • 番茄酱
    130 克
  • 苹果醋
    50 克
  • 红糖
    80 克
  • 生抽
    50 克
  • 塔巴斯科辣椒酱 (προαιρετικό πεδίο)
    3 - 5 滴
  • 香蒜粉
    15 克
  • 红辣椒粉 ,约1小撮
    1 - 2 克
  • 10 克
烧烤与组合
  • 汉堡餐包
    8 个
  • 卷心菜叶 ,装饰用
    适量

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 637.2 kcal / 2666 kJ
Πρωτεΐνη 49.5 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 64.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.2 g
Νάτριο 1711.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων