 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
烤牛肉三明治
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
腌制
- 
          牛肩肉 整片或两整片1000 克
- 
          蒜头1 瓣
- 
          欧芹叶5 克
- 
          黄油50 克
- 
          干辣椒片1 小撮
- 
          生抽30 克
- 
          孜然粉 1茶匙2 - 3 克
- 
          红糖20 克
- 
          法国第戎芥末酱15 克
- 
          黑胡椒粉 约½茶匙1 - 2 克
烧烤
- 
          奶酪 见要诀8 - 10 片(薄片)
- 
          黄芥末 装饰用
- 
          白三明治面包,切片的8 - 10 片(薄片)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        341.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        27.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1094.5 kJ  / 
                        261.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        烧烤派对
                        5 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                     
                                    