
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenvrije gevulde pepers
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Διατροφή ανά 4 porties
Θερμίδες
1337.4 kcal /
5595.8 kJ
Πρωτεΐνη
79.4 g
Λιπαρά
81.8 g
Υδατάνθρακες
69.7 g
Φυτικές ίνες
14.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.7 g
Νάτριο
4217.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenvrij bakken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMenu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min