
Συσκευές & Αξεσουάρ
Karabuğdaylı Ekmek
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
15 dilim
Υλικά
-
soyulmuş karabuğday, kavrulmuş100 g
-
un250 g
-
tam buğday unu150 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
keten tohumu40 g
-
susam tohumu, beyaz40 g
-
yaş maya ufalanmış25 g
-
bal5 g
-
su ılık, hamura sürmek için ekstra su300 g
-
elma sirkesi20 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
Διατροφή ανά 1 dilim
Θερμίδες
152.6 kcal /
638.6 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
159.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fırından Ekmekler
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSimit
2ωρ. 10 λεπτ.
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1ωρ. 15 λεπτ.
Yoğurtlu Ekmek
3ωρ.
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1ωρ. 50 λεπτ.
Patates ve Kefirli Ekmek
1ωρ. 50 λεπτ.
Cevizli Pratik Ekmek
45 λεπτ.
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2ωρ. 20 λεπτ.
Kıtırlı Papatya Çörek
1ωρ. 5 λεπτ.
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1ωρ. 10 λεπτ.
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2ωρ.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2ωρ. 30 λεπτ.
Glütensiz Ekmek
1ωρ. 45 λεπτ.