Συσκευές & Αξεσουάρ
Kruche ciasto z porzeczkami i bezą
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
-
4 jajka
-
240 g cukru
-
250 g mąki pszennej
-
170 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki proszku do pieczenia
-
90 g skrobi ziemniaczanej plus 1 czubata łyżeczka
-
700 g czerwonych porzeczek, świeżych
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
20.9 mg
Πρωτεΐνη
2.5 g
Θερμίδες
1165.9 kJ /
278.6 kcal
Λιπαρά
7.9 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
49.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
JEDZ SEZONOWO - LATO
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWieniec orkiszowy
4ωρ.
Szafranowe bułeczki lussekatter
2ωρ. 10 λεπτ.
Mleczne bułki do odrywania
4ωρ.
Ciastka z kremem orzechowym
1ωρ. 20 λεπτ.
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1ωρ.
Choinki z piernika
2ωρ. 30 λεπτ.
Suflety z owocami leśnymi
50 λεπτ.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta czekoladowa
1ωρ. 50 λεπτ.
Czekoladowe kąski z orzechami
1ωρ.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3ωρ.
Fondant czekoladowy
50 λεπτ.