
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
15 dilim
Υλικά
-
çavdar unu250 g
-
tam buğday unu250 g
-
su ılık480 g
-
taze maya ufalanmış25 g
-
keten tohumu40 g
-
kabak çekirdeği içi40 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 dilim
Νάτριο
266.9 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
663.2 kJ /
158.5 kcal
Λιπαρά
3.4 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
27.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fırından Ekmekler
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2ωρ.
Sütlü Minik Ekmekler
1ωρ. 45 λεπτ.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2ωρ. 50 λεπτ.
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3ωρ. 40 λεπτ.
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1ωρ. 20 λεπτ.
Mayasız kolay ekmek
20 λεπτ.
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1ωρ. 15 λεπτ.
Glütensiz Ekmek
1ωρ. 45 λεπτ.
Sütlü Burger Ekmeği
4ωρ.
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3ωρ. 20 λεπτ.
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1ωρ. 50 λεπτ.
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2ωρ. 20 λεπτ.