
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
15 dilim
Υλικά
-
çavdar unu250 g
-
tam buğday unu250 g
-
su ılık480 g
-
taze maya ufalanmış25 g
-
keten tohumu40 g
-
kabak çekirdeği içi40 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Διατροφή ανά 1 dilim
Θερμίδες
158.5 kcal /
663.2 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
27.6 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Νάτριο
266.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fırından Ekmekler
20 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKöy Ekmeği
2h
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Soya Fasulyesi ve Pirinç Unlu Glütensiz Ekmek
Ninguna valoración
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Yılbaşı Ağacı Ekmeği
2h 20min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Glütensiz Ekmek
1h 45min