
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
舒肥鮭魚
-
新鮮去骨鮭魚排 ,對切成2個方塊220 克
-
鹽1 - 1 ¼ 茶匙
-
橄欖油1 茶匙
-
水1900 克
檸檬花椰菜飯
-
白花椰菜 ,洗淨,取小朵350 克
-
冷凍毛豆仁 ,退冰解凍100 克
-
橄欖油10 克
-
白胡椒粉 ,依個人口味調整1 小撮
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
檸檬皮屑¼ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
酪梨莎莎醬
-
香菜 ,取葉子3 枝
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
新鮮青辣椒 ,對半,去籽½
-
番茄 (約 50-60克),切塊½
-
酪梨 ,熟,去皮去籽200 克
-
檸檬汁½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
603.2 kcal /
2523.6 kJ
Πρωτεΐνη
38.6 g
Λιπαρά
40.8 g
Υδατάνθρακες
29.8 g
Φυτικές ίνες
14.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
3246.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

養肌補帖
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν