
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Ketchup
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Schraubgläser
Υλικά
-
rote Johannisbeeren abgezupft1200 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben30 g
-
rote Chilischoten, frisch nach Wunsch entkernt, in Stücken1 - 2
-
rote Zwiebeln halbiert80 g
-
Öl20 g
-
Tomatenmark80 g
-
Apfelessig50 g
-
Curry mild1 EL
-
Paprika edelsüß1 geh. TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zimt¼ TL
-
Nelken, gemahlen1 Msp.
-
brauner Zucker30 g
-
Gelierzucker 2:1300 g
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
1232 kcal /
5156 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
289 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
932 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 λεπτ.
Zwiebelbutter
10 λεπτ.
Aioli à la Axel Henkel
10 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Mediterraner Dip zum Grillen
15 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 λεπτ.
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 λεπτ.
Tomatenbutter
5 λεπτ.
Frischkäse-Paprika-Dip
10 λεπτ.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 λεπτ.