Cannelloni med pumpa och ricotta

Cannelloni med pumpa och ricotta

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portioner

Υλικά

  • pumpa i kuber (1 cm)
    300 g
  • gul lök i fjärdedelar
    1
  • vitlöksklyftor
    2
  • olivolja + extra för stekning
    20 g
  • färska salviablad
    3
  • konserverade krossade tomater
    400 g
  • tomatpuré
    50 g
  • vatten
    150 g
  • grönsaksbuljong (se tips)
    30 g
  • färsk spenat i bitar (ca 5 cm)
    50 g
  • färsk ricottaost (se tips)
    300 g
  • salt
    ½ tesked
  • malen svartpeppar
    ¼ tesked
  • malen muskot
    ⅛ tesked
  • cannelloni (se tips)
    250 g
  • rostade pinjenötter för garnering

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 292.8 kcal / 1229.6 kJ
Πρωτεΐνη 12.4 g
Λιπαρά 18.6 g
Υδατάνθρακες 16.6 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 1396.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων