
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Fırında Tavuk Baget
-
derili tavuk baget (yakl. 8 adet)1000 g
-
zeytinyağı30 g
-
ketçap100 g
-
Worcestershire sosu1 yk
-
hardal2 tk
-
kişniş, toz1 tk
-
kimyon, toz1 tk
-
kurutulmuş zencefil tozu¼ tk
-
tuz1 tutam
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
-
soğan ikiye bölünmüş25 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
kırmızı lahana parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
mayonez80 g
-
limon suyu2 tk
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
karabiber2 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
501 kcal /
2095 kJ
Πρωτεΐνη
38.2 g
Λιπαρά
34.4 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Köfteler
1h 10min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Biberli Bonfile Küpleri
30min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
Nessuna valutazione
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3h 10min
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Nessuna valutazione