 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
香槟酱比目鱼
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
印度香米
- 
          水1300 克
- 
          盐5 克
- 
          橄榄油30 克
- 
          任何种类的印度香米300 克
香槟酱比目鱼
- 
          红葱头 一切二40 克
- 
          比目鱼排 每片约150克6 片
- 
          170 克 气泡酒香槟170 克
- 
          胡椒粉 ,根据口味调整4 小撮
- 
          水100 克
- 
          盐 ,根据口味调整2 小撮
- 
          蛋黄5 颗
- 
          稀奶油15 克
- 
          黄油 切小块80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1177.9 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        71.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3449.7 kJ  / 
                        824.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        36.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        15.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        42.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        黑色专辑
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    