
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Butter30 g
-
Rispentomaten halbiert700 g
-
Tomatenpüree70 g
-
Salz1 TL
-
Zucker1 Prise
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Wasser150 g
-
Gemüsebouillon Paste selbst gemacht1 TL
-
Buchweizen40 g
-
Saucen-Halbrahm200 g
-
Basilikumblätter4
-
Petersilie, frisch1 Zweigchen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
336.3 kcal /
1398.3 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
23.8 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
1210.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wärmende Suppen und Eintöpfe
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatencremesuppe
35 λεπτ.
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 λεπτ.
Bouillabaisse
Καμία βαθμολογία
Gulaschsuppe
1ωρ. 15 λεπτ.
Süsskartoffel-Mais Suppe
45 λεπτ.
Ungarische Pilzsuppe
35 λεπτ.
Linsen- und Bohnensuppe
40 λεπτ.
Thai Tom Yum
45 λεπτ.
Pasta e lenticchie
50 λεπτ.
Linsen-Tomateneintopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Nudelsuppe mit Räuchertofu
35 λεπτ.
Minestrone mit Kichererbsen
40 λεπτ.