 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
炸土豆丝佐蒜蓉酱
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          土豆 去皮,切成能放入进料口的宽度800 克
- 
          水 浸泡用适量
- 
          香蒜粉1 茶匙
- 
          干燥欧芹1 茶匙
- 
          烟熏红辣椒粉½ 茶匙
- 
          盐 ,加上 1 捏½ 茶匙
- 
          油 油炸用适量
- 
          蒜头2 瓣
- 
          欧芹叶5 克
- 
          酸奶150 克
- 
          美乃滋20 克
- 
          番茄酱20 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        265.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        625 kJ  / 
                        149.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        26.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        螺旋果蔬造型器 基础入门2
                        15 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    