Scarcedda lucana

Scarcedda lucana

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 90 g di zucchero + q.b.
  • 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 150 g di zucchero
  • 20 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 600 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
Termine della preparazione
  • 1 uovo sodo sbucciato e a metà
  • zucchero a velo (προαιρετικό πεδίο) a piacere

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 460 kcal / 1924 kJ
Πρωτεΐνη 13.2 g
Λιπαρά 19.7 g
Υδατάνθρακες 61.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 188.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων