Torta gianduia (senza glutine)

Torta gianduia (senza glutine)

4.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 fette

Υλικά

  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 180 g di zucchero
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di cioccolato a pezzi
  • 200 g di nocciole tostate
  • 150 g di burro morbido, a tocchetti
  • panna montata (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • zucchero a velo (προαιρετικό πεδίο) a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Νάτριο 63.8 mg
Πρωτεΐνη 6.7 g
Θερμίδες 1615 kJ / 386 kcal
Λιπαρά 29.3 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 25.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων