
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfrit middelhavsbrød
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 portioner
Υλικά
Dej
-
vand, lun400 g
-
sukker½ tsk
-
gær40 g
-
glutenfrit mel500 g
-
psyllium husk2 tsk
-
olivenolie15 g
-
salt½ tsk
-
olivenolie3 spsk
-
grønne oliven, uden sten100 g
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
soltørrede tomater i olie100 g
-
rosmarin, frisk kun nåle2 spsk
-
mozzarella skåret i små tern100 g
-
salt2 knivspidser
-
peber, stødt2 knivspidser
Διατροφή ανά 12 portioner
Θερμίδες
3102 kcal /
12978 kJ
Πρωτεΐνη
102 g
Λιπαρά
126 g
Υδατάνθρακες
452 g
Φυτικές ίνες
87 g
Κορεσμένα λιπαρά
25 g
Νάτριο
4661 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Påske II
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheesecake med woodruffsirup
Καμία βαθμολογία
Proteinkiks med frø og kerner
Καμία βαθμολογία
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fødselsdagsboller
Καμία βαθμολογία
Pizzahorn
Καμία βαθμολογία
Blomsterboller
Καμία βαθμολογία
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Καμία βαθμολογία
Lasagneruller med spinat
Καμία βαθμολογία
Salte aperitifstjerner
Καμία βαθμολογία
Mini franskbrød med blommefyld
Καμία βαθμολογία
Juletræscanapeer
Καμία βαθμολογία
Juletræsbrød
Καμία βαθμολογία