 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
焗红薯鸡肉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度400 克
- 
          椰子油2 茶匙
- 
          250 克 车达乳酪马苏里拉奶酪250 克
- 
          椰子油40 克
- 
          红甜椒 切小片½ 个
- 
          洋葱 一切二1 个
- 
          蒜头2 瓣
- 
          孜然粉1 - 2 克
- 
          辣椒粉1 - 2 克
- 
          去皮鸡胸肉排 切约3-4厘米块500 克
- 
          盐2 - 3 克
- 
          玉米粒罐头 沥干150 克
- 
          黑豆,罐装 沥干150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        875.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        48.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2460.1 kJ  / 
                        588 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        25.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        8.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        15 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        43.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        螺旋果蔬造型器 基础入门
                        25 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    