 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
肉糜萝卜丝饼
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                6 片
              
            Υλικά
- 
          白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度500 克
- 
          盐 腌制用2 茶匙
- 
          猪肉肉糜200 克
- 
          葱 切葱花2 支
- 
          生抽10 克
- 
          蚝油5 克
- 
          盐1 小撮
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          油 煎制用适量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 片
                    Νάτριο
                    
                        318.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        602.4 kJ  / 
                        144 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        螺旋果蔬造型器 基础入门
                        25 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    