肉糜萝卜丝饼

肉糜萝卜丝饼

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 片

Υλικά

  • 白萝卜 去皮,切成能放入进料口宽度
    500 克
  • 腌制用
    2 茶匙
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 切葱花
    2 支
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 煎制用
    适量

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 片

Νάτριο 318.8 mg
Πρωτεΐνη 6.4 g
Θερμίδες 602.4 kJ / 144 kcal
Λιπαρά 11.2 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 4.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων