Tarta helada de trufa y avellanas

Tarta helada de trufa y avellanas

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 31ωρ.
12 raciones

Υλικά

Bizcocho genovés
  • huevos (240 g)
    4
  • de azúcar
    120 g
  • de vainilla líquida
    1 cucharadita
  • de harina de repostería
    120 g
Crema de trufa
  • de nata (35% de grasa)
    300 g
  • de azúcar
    60 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    150 g
Nata con avellanas y chocolate
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    50 g
  • de avellanas tostadas sin piel
    100 g
  • de nata (35% de grasa) muy fría
    200 g
  • de azúcar
    20 g
Montaje y decoración
  • de ron
    100 g
  • de agua
    100 g
  • de azúcar glas
    1 cucharada
  • de cacao puro en polvo
    1 cucharada
  • de perlas de chocolate
    1 paquete

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 451 kcal / 1885 kJ
Πρωτεΐνη 6.84 g
Λιπαρά 28.75 g
Υδατάνθρακες 36.35 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων