
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salzburger Bauernkrapfen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 Stück
Υλικά
-
Weizenmehl Type 550500 g
-
Milch200 g
-
Butter weich, in Stücken60 g
-
Zucker60 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
frische Hefe zerbröselt30 g
-
Eigelb3
-
Salz1 gestr. TL
-
Öl zum Ausbacken
-
Aprikosenkonfitüre (προαιρετικό πεδίο) zum Füllen200 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
284 kcal /
1187 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
251 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9ωρ.
Geburtstags-Numbercake
2ωρ. 20 λεπτ.
Lettercake/Numbercake
2ωρ. 20 λεπτ.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1ωρ. 20 λεπτ.
Rotweinschnitten mit Kirschen
1ωρ.
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2ωρ. 30 λεπτ.
Super-Geburtstags-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladencookies
45 λεπτ.
Rhabarber-Streuselkuchen
2ωρ.
Banana Bread mit Pecannüssen
2ωρ.
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2ωρ.
Bananen-Karamell-Pie
2ωρ. 30 λεπτ.