
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salzburger Bauernkrapfen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 Stück
Υλικά
-
Weizenmehl Type 550500 g
-
Milch200 g
-
Butter weich, in Stücken60 g
-
Zucker60 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
frische Hefe zerbröselt30 g
-
Eigelb3
-
Salz1 gestr. TL
-
Öl zum Ausbacken
-
Aprikosenkonfitüre (προαιρετικό πεδίο) zum Füllen200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
251 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1187 kJ /
284 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLego®-Kuchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Franzbrötchen
2ωρ. 20 λεπτ.
Milchbrötchen
4ωρ.
Torta della nonna
2ωρ. 10 λεπτ.
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3ωρ.
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3ωρ.
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30 λεπτ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Brioche
1ωρ. 50 λεπτ.
Quarkbrötchen
35 λεπτ.
Rosinenschnecken
2ωρ. 20 λεπτ.