
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salzburger Bauernkrapfen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 Stück
Υλικά
-
Weizenmehl Type 550500 g
-
Milch200 g
-
Butter weich, in Stücken60 g
-
Zucker60 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
frische Hefe zerbröselt30 g
-
Eigelb3
-
Salz1 gestr. TL
-
Öl zum Ausbacken
-
Aprikosenkonfitüre (προαιρετικό πεδίο) zum Füllen200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
284 kcal /
1187 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
251 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2025
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHimbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48ωρ.
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2ωρ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Schoko-Nuss-Cookies
1ωρ.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1ωρ. 10 λεπτ.
Shortbread-Finger
1ωρ. 40 λεπτ.
Karamell-Popcorn-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Veganes Cinnamon Shortbread
4ωρ.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2ωρ.
Nougat-Erdbeer-Tarte
5ωρ.
Battenbergkuchen
2ωρ.