
Συσκευές & Αξεσουάρ
和風洋蔥醬蒸野菜
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
青花菜 切小朵200 克
-
蘆筍 切段(約5公分)120 克
-
玉米 切塊1 根
-
小番茄20 克
-
櫛瓜 切片100 克
-
南瓜 去皮,切片100 克
-
洋蔥 (約1顆),切塊300 克
-
蒜頭20 克
-
番茄 (約半顆),切塊80 克
-
橄欖油50 克
-
清酒20 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
水50 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
224 kcal /
938 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
22.2 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

稻村健司幸福日本料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν