Συσκευές & Αξεσουάρ
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
Vanille-Schmand
-
Schmand200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 EL
Zwetschgen-Ragout
-
Zwetschgen halbiert, entsteint600 g
-
roter Traubensaft150 g
-
roter Portwein150 g
-
Speisestärke20 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Zimt3 Prisen
Quarkkeulchen
-
Eier getrennt2
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, gegart, abgekühlt700 g
-
Magerquark400 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 EL
-
Mehl120 g
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 Prise
-
Rosinen100 g
-
Butter zum Braten4 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
2880 kJ /
689 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Υδατάνθρακες
93 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Glückliche Zeiten
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Glückliche Zeiten
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2h
Franzbrötchen-Auflauf
40min
Christstollenparfait
8h 30min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2h
Stollen-Tiramisu
2h 20min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8h 20min
Schokoladeneis
7h
Chai-Latte-Trüffel
2h 50min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Schoko-Minz-Trüffel
1h 30min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1h 15min