
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆豉鮮蚵
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮蚵仔 ,清水洗淨300 克
-
太白粉1 茶匙
-
水1400 克
-
薑 切塊10 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段1 枝
-
蔭豆豉1 大匙
-
油20 克
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
醬油膏1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)300 克
-
青蔥 ,切成蔥花½ 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
206 kcal /
862 kJ
Πρωτεΐνη
16.548 g
Λιπαρά
9.598 g
Υδατάνθρακες
12.034 g
Φυτικές ίνες
1.083 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

一級棒海鮮料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν