豆豉鮮蚵

豆豉鮮蚵

5.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 新鮮蚵仔 ,清水洗淨
    300 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 1400 克
  • 切塊
    10 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 枝
  • 蔭豆豉
    1 大匙
  • 20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 醬油膏
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬
    1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    300 克
  • 青蔥 ,切成蔥花
    ½ 根

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 206 kcal / 862 kJ
Πρωτεΐνη 16.548 g
Λιπαρά 9.598 g
Υδατάνθρακες 12.034 g
Φυτικές ίνες 1.083 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων