
Συσκευές & Αξεσουάρ
Joghurt-Kresse-Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Kresse-Beet abgezupft (5 g)1
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Frischkäse50 g
-
Schnittlauch in Röllchen¼ Bund
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
70 kcal /
294 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Finessen 3/2015
25 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 Min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 Min
Tomatenbutter
5 Min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min