Pasta fresca sin gluten

Pasta fresca sin gluten

2.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
560 g

Υλικά

  • 80 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
  • 2 huevos (M)
  • 300 g de harina sin gluten Farina Schär®

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 322 kcal / 1350 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 17.5 g
Υδατάνθρακες 37.9 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Νάτριο 1288.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων