Croquetas con harina comercial (sin gluten)

Croquetas con harina comercial (sin gluten)

3.9 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ.
70 unidades

Υλικά

  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de mantequilla
  • 30 g de cebolla
  • 170 g de harina sin gluten Farina Schär®
  • 1000 g de leche entera a temperatura ambiente
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 pellizcos de sal
  • 150 g de jamón serrano en dados
Para rebozar y freír
  • 300 g de pan rallado sin gluten
  • 4 - 6 huevos batidos
  • 300 g de aceite para freír

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 83 kcal / 348 kJ
Πρωτεΐνη 2.42 g
Λιπαρά 5.79 g
Υδατάνθρακες 5.36 g
Φυτικές ίνες 0.13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων