Strudel viennese scomposto

Strudel viennese scomposto

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 30 g di gherigli di noci
  • 2 mele sbucciate, senza torsolo ed a fette tonde (minimo ½ cm)
  • 20 g di pinoli
  • 20 g di uvetta
  • 50 g di zucchero di canna
  • 50 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 15 g di Rum scuro
  • 500 g di acqua
Crema alla cannella
  • 50 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 20 g di farina tipo 00
  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di latte
  • 1 uovo
Pasta sfoglia veloce
  • 200 g di burro congelato e a pezzi (1-2 cm)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Composizione
  • zucchero a velo q.b.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 355.7 mg
Πρωτεΐνη 12.2 g
Θερμίδες 3641.7 kJ / 870.4 kcal
Λιπαρά 52.9 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.2 g
Υδατάνθρακες 90.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων