
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savoiardi with mango and passionfruit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
582 kcal /
2443 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
73 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.6 g
Νάτριο
330.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9ωρ. 30 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Little citrus puddings (Diabetes)
24ωρ. 30 λεπτ.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Floating islands
1ωρ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Coffee semifreddo
6ωρ. 30 λεπτ.
Panna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.