Συσκευές & Αξεσουάρ
Black forest pavlova stack
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Morello cherry syrup
-
canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)680 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
Dutch cocoa powder2 tsp
Coffee cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
brewed espresso coffee cooled2 tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
98.1 mg
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
1560 kJ /
371 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Black forest Christmas yule log
1ωρ. 30 λεπτ.
Basic cheesecake
10ωρ.
Christmas mince pies
1ωρ. 40 λεπτ.
Sticky date pudding
1ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate brownie trifle
6ωρ.
Classic Polish 'tort'
2ωρ. 25 λεπτ.
Spiced Polish Christmas cake
99ωρ. 30 λεπτ.
Golden baklava
25ωρ. 25 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.