Black forest pavlova stack

Black forest pavlova stack

4.5 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Morello cherry syrup
  • canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)
    680 g
Pavlova
  • white sugar
    320 g
  • egg whites (approx. 250 g), room temperature
    8
  • cream of tartar
    1 pinch
  • white vinegar
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • cornflour
    3 tsp
  • Dutch cocoa powder
    2 tsp
Coffee cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    600 g
  • brewed espresso coffee cooled
    2 tbsp
  • dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 98.1 mg
Πρωτεΐνη 4.5 g
Θερμίδες 1560 kJ / 371 kcal
Λιπαρά 20 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.9 g
Υδατάνθρακες 45 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων