
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gingerbread pavlova stack
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (προαιρετικό πεδίο) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
455.3 kcal /
1904.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
28.9 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
151.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.