
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gingerbread pavlova stack
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (προαιρετικό πεδίο) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
151.5 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Λιπαρά
28.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Soft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Orange sponge cake
1ωρ.
Salted caramel and chocolate cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate pecan pie
1ωρ. 55 λεπτ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
2ωρ. 15 λεπτ.
Gin and tonic drizzle cake
1ωρ.