
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gingerbread pavlova stack
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (προαιρετικό πεδίο) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
151.5 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Λιπαρά
28.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
46.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Festive Flavour
105 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free shortbread
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple shortcake
1ωρ. 50 λεπτ.
Macaroons
40 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Tarte tatin
2ωρ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Apple strudel
Καμία βαθμολογία
Little mug gingerbread houses
5ωρ. 30 λεπτ.
Fruit crumble with crème anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.