Focaccia de romero y jitomate deshidratado

Focaccia de romero y jitomate deshidratado

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • de agua
    240 g
  • de aceite de oliva y un poco más para untar
    15 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
    2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • de harina de trigo
    400 g
  • de sal gruesa y un poco más
    1 ½ cucharadita
  • de jitomate deshidratado en aceite cortado en tiras
    150 g
  • de romero fresco sólo las hojas
    1 cucharada
  • de aceitunas negras deshuesadas
    70 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 291 kcal / 1222 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων