Biszkopt genueński z masłem

Biszkopt genueński z masłem

4.9 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
16 porcji

Υλικά

  • 50 g masła pokrojonego na kawałki
  • 8 jajek
  • 200 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 230 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Νάτριο 57.5 mg
Πρωτεΐνη 4.5 g
Θερμίδες 663.5 kJ / 158.6 kcal
Λιπαρά 5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Υδατάνθρακες 24 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων