
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ravioli med reke og asparges basilikum
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
Basilikum pastadeig
-
basilikumblader, ferske30 gram
-
egg, store (63-73 g)3
-
pasta mel330 gram
-
olivenolje1 spiseskje
-
havsalt1 teskje
Ravioli fylling
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 gram
-
brød15 gram
-
smør, usaltet i terninger25 gram
-
løk delt i fire120 gram
-
asparges treige ender forkastet100 gram
-
scampi, rå, store utviklet30 gram
-
eggeplomme1
-
malt svart pepper¼ teskje
montering
-
pasta mel for dryssing
koking
-
vann for koking av pasta
-
havsalt1 teskje
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
554.6 kcal /
2320.4 kJ
Πρωτεΐνη
23.4 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
70.1 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Νάτριο
1280.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fristelser fra Roma
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKylling Penne med safran
Καμία βαθμολογία
Makaronigrateng med flaskegresskar
Καμία βαθμολογία
Kylling-tagliatelle med pesto
Καμία βαθμολογία
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Καμία βαθμολογία
Pasta med tomat og aubergine
45 λεπτ.
Kremet ertepasta
Καμία βαθμολογία
Rekelinguine med krabbe
Καμία βαθμολογία
Squashpasta med røkt laks
Καμία βαθμολογία
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Καμία βαθμολογία
Vegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Makaronigrateng
Καμία βαθμολογία
Pasta med grønnsaksragu
Καμία βαθμολογία