
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
16 porcji
Υλικά
-
3 łyżeczki żelatyny w proszku
-
5 łyżek wody
-
450 g czarnych porzeczek, świeżych
-
120 g cukru
-
gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
-
250 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
7.6 mg
Πρωτεΐνη
1.1 g
Θερμίδες
427.2 kJ /
102.1 kcal
Λιπαρά
5.9 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Υδατάνθρακες
12.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2ωρ.
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 λεπτ.
Kremowy sos grzybowy na winie
30 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Gotowanie pyz z mięsem
20 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
40 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.