Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów

Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

  • żelatyny w proszku
    3 łyżeczki
  • wody
    5 łyżek
  • czarnych porzeczek, świeżych
    450 g
    450 g czarnych porzeczek, mrożonych
  • cukru
    120 g
  • gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
  • śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
    250 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 102.1 kcal / 427.2 kJ
Πρωτεΐνη 1.1 g
Λιπαρά 5.9 g
Υδατάνθρακες 12.3 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 7.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων